• Uw betrouwbare partner
  • Flexibele & snelle service
  • Altijd de beste deal!
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Ruim assortiment

Combineer uw PVC traprenovatie met een bijpassende PVC vloer

De kleur van de trap moet natuurlijk altijd goed combineren met de vloer. We denken met u mee, en bieden daarom PVC traprenovaties aan in precies dezelfde kleur als onze PVC collecties! Dit is een perfecte manier om uw assortiment te verbreden.PVC traprenovatie

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor uw kale trap? Dan bent u bij DIG aan het goede adres. U heeft maar liefst keuze uit 15 verschillende kleuren!

Deze traprenovaties bestaan uit panelen waar twee treden uit te halen zijn. Daarnaast worden er stootborden bij geleverd in dezelfde kleur als de trap, of in het wit. De keuze is daarin helemaal aan u.

Het PVC van deze traprenovaties is zeer slijtvast en is bestand tegen zwaar gebruik. Omdat dit materiaal zo slijtvast is, is het daarom ook een hele duurzame oplossing op de lange termijn. Wilt u alle mogelijkheden bekijken? Neem dan een kijkje bij onze PVC traprenovaties en verbreed uw assortiment!PVC vloer combineren bij PVC traprenovatie

De kleur van de trap moet natuurlijk altijd goed combineren bij de vloer. We denken met u mee, en bieden daarom PVC vloeren in precies dezelfde kleuren aan. Op deze manier kunt u de trap perfect combineren met de vloer zonder ook maar enig kleurverschil.

Onze XL Floors Living Collection voldoet aan horeca-gerelateerd gebruik. Deze vloer heeft een sterke toplaag van 0,33 millimeter. Daarnaast hebben onze XL Floors Business collectie en XL Floors Stone Collectie een nog dikkere toplaag. Dit is een toplaag van 0,55 millimeter. Deze toplaag is geschikt voor projectmatig gebruik.Levertijd PVC traprenovatie

Wanneer u PVC traprenovaties nodig heeft op de korte termijn, is dat geen probleem. Onze transportservice leveren uw bestelling altijd zo snel mogelijk. Wanneer u voor 11:00 een bestelling plaatst, dan wordt het de volgende dag nog geleverd.

Wanneer u een tijdsindicatie van de levering wilt hebben kunt u gerust contact opnemen met onze transportservice Wessels Logistics. Zij zijn telefonisch te bereiken op 0546-561279.

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs! We staan u graag te woord.