• Uw betrouwbare partner
  • Flexibele & snelle service
  • Altijd de beste deal!
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Ruim assortiment

Houten vloeren, parket en patroonvloeren voor de woninginrichter

Houten vloeren, parket en patroonvloeren

Dutch Interior Group is leverancier van houten vloeren, multiplank, massief, parket en patroonvloeren voor de woninginrichter. Voor ons klantenbestand, bestaande uit groothandels, detailhandels, projectontwikkelaar, bouwmarkten en aannemers, bieden wij een totaalpakket. Klanten kunnen gebruik maken van onze eigen legservice en tevens kunnen wij een projectinrichting van begin tot eind begeleiden.

Prijzen en levertijd

We hebben altijd meer dan 100.000 m2 houten vloeren en parket op voorraad, waardoor we een snelle levertijd kunnen garanderen voor de klant. De houten vloeren worden rechtstreeks bij de fabrieken in Duitsland en Oostenrijk ingekocht, waardoor we zowel een hoge kwaliteit als een interessante prijs kunnen bieden. Omdat we grote partijen inkopen kunnen we een scherpe prijs afdwingen. Groothandels, detailhandels, projectontwikkelaars, bouwmarkten en aannemers profiteren van deze aantrekkelijke partij inkoop van DIG. Kijk voor de prijzen bij de betreffende vloeren.

Houten vloeren van Weitzer Parkett

DIG is hoofdimporteur van Weitzer Parkett in Nederland. Sinds 1831 vervaardigt Weitzer Parkett de prachtigste houten vloeren, waarbij ze garant staan voor de duurzaamheid van de vloeren. Er worden hoogwaardige grondstoffen gebruikt in combinatie met klassieke ambacht en technische innovaties. Dankzij de vele jaren ervaring en de expertise binnen het bedrijf heeft de klant ruime keuze uit kleuren, formaten en oppervlakken.

De woninginrichter heeft bij het Weitzer Parkett-assortiment de keuze uit maar liefst 52 verschillende kleuren houten vloeren. Van een diep donkere kleur tot modern licht. Daarmee kunt u in uw winkel een zeer compleet aanbod aan uw klanten bieden. Naast de Weitzer Parkett vloeren bieden wij lamelparket vloeren in 14 verschillende uitvoeringen, massieve vloeren, multiplank vloeren en patroonvloeren.

Behandelingen van het hout

Ongeveer 80% van onze inkoop is (bewust) onbehandeld. DIG beschikt over een eigen kleurstraat, zodat wij de vloeren in elke gewenste uitstraling kunnen realiseren. Zo kunnen we houten vloeren laten verouderen, stomen, roken, logen, beitsen, trommelen en oliën (9 kleuren). Na de behandeling door DIG hoeft de vloer slechts eenmaal met een hardwax-olie geolied te worden (nadat de vloer is gelegd bij de klant). Neem contact op met DIG voor alle mogelijkheden.