• Uw betrouwbare partner
  • Flexibele & snelle service
  • Altijd de beste deal!
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Ruim assortiment

Laminaat vloeren van Kronotex

Laminaat vloeren van Kronotex

Kronotex is het merk van onze laminaat vloeren. Dit merk vindt zijn oorsprong in Duitsland en belooft de welbekende, degelijke kwaliteit. Elk jaar komt er een nieuwe collectie uit, die u als woninginrichter in onze groothandel kunt vinden. De mooiste decors kunt u in 8mm, 7mm en 6mm bij ons bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Wist u dat wij de enige aanbieder van het 8mm laminaat van Kronotex zijn? Vanwege de grote partijen die we inkopen kunnen we een mooie prijs afdwingen. U krijgt dus kwaliteit voor een degelijke prijs.

Tegel laminaat en visgraat laminaat

Naast prachtige houtlook decors in de laminaat vloeren, biedt DIG ook tegel laminaat en visgraat laminaat. Laminaat is al vele jaren een populaire keuze voor veel groothandels, detailhandels, projectontwikkelaars, bouwmarkten en aannemers. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in vele verschillende decors, kleuren en uitstralingen. Daarnaast dus ook de tegelvariant of de visgraatvariant.

Laminaatvloeren met een tegelstructuur hebben een strakke uitstraling en zijn bovendien zeer praktisch. Het legwerk is heel eenvoudig te realiseren. DIG kan dit ook voor u verzorgen. Met visgraat laminaat wordt er binnen een handomdraai een luxe ogende vloer gelegd, maar dan met de aangename prijs van laminaat. Een vloer die niet mag ontbreken in uw collectie!

Bekijk alle kleuren en dessins van onze laminaat vloeren hier.

Kronotex laminaat bestellen?

Via de webshop kunt u ons Kronotex laminaat bestellen. U kunt ook contact met ons opnemen om een bestelling te plaatsen. Stuur hiervoor een mailtje of neem contact op via één van de telefoonnummers.

Onder ‘projecten’ kunt u zien wat wij zoal hebben gerealiseerd. Het is mogelijk om gebruik te maken van onze eigen legservice. Daarnaast kunnen wij een project van begin tot eind begeleiden indien gewenst. Vraag naar de mogelijkheden.