• Uw betrouwbare partner
  • Flexibele & snelle service
  • Altijd de beste deal!
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Ruim assortiment

Breed aanbod in onze patroonvloeren collectie

Bent u op zoek naar een parketvloer dat net een vleugje anders is dan een klassieke rechte plank? Dan is onze patroonvloeren collectie echt iets voor u! In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten over deze collectie.

Aanbod in patroonvloeren

Het aanbod in patroonvloeren is ruim. Bent u op zoek naar een parketvloer die net een vleugje anders is dan de klassieke rechte plank? Dan is onze patroonvloeren collectie echt iets voor u. In dit artikel vertellen we u graag alles over wat deze collectie inhoudt en wat de eigenschappen zijn van deze vloeren.

Deze collectie bestaat uit twee soorten vloeren: visgraat vloeren en Hongaarse punt vloeren. Hieronder leest u alles over de kwaliteit van deze vloeren en wat het verschil is tussen een visgraat vloer en een Hongaarse punt vloer.

Visgraat vloeren

Een visgraat motief is de laatste jaren weer veel in opkomst. Nadat het vroeger veel gebruikt werd in oude herenhuizen en kastelen, is het weer helemaal teruggekomen. Een visgraatvloer haalt alle klassieke elementen in zijn omgeving naar boven.

Daarnaast hebben onze visgraat vloeren een totale dikte van 14 millimeter. De vloeren zijn geschikt voor projectmatig gebruik en kunnen dus een zwaar gebruik aan. Deze vloeren zijn ook geschikt voor horeca gerelateerd gebruik. Onze visgraat vloeren en Hongaarse punt vloeren bieden bij commercieel gebruik 5 jaar garantie en bij huishoudelijk gebruik tot wel 10 jaar garantie!

Hongaarse punt vloeren

De tweede soort in onze patroonvloeren collectie is een Hongaarse punt vloer. Deze vloer is een perfect voorbeeld van een moderne vloer. Dit soort vloeren lopen in banen tegen elkaar aan, wat de vloer een moderne uitstraling geeft. Verder hebben deze vloeren ook dezelfde dikte als een visgraatvloer, en gelden dezelfde garantieregels voor Hongaarse punt vloeren.

De Hongaarse punt is een perfecte keuze wanneer u voor een vloer wilt kiezen wat net iets afwijkt van de klassieke visgraat vloer.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons aanbod van patroonvloeren zoals visgraat- en Hongaarse punt vloeren? Neem dan gerust contact met ons op! Onze accountmanagers staan u graag te woord.