• Uw betrouwbare partner
  • Flexibele & snelle service
  • Altijd de beste deal!
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Ruim assortiment

PVC-vloeren van XL Floors

PVC-vloeren van XL Floors

De productie van PVC-vloeren hebben wij in eigen beheer. Dat levert ons veel mogelijkheden en vrijheid op. Ook kunnen wij zo de productiekosten laag houden, er komen immers geen tussenpersonen aan te pas. Een groot voordeel is dat we goed in de gaten kunnen houden hoe ‘schoon’ de vloeren worden geproduceerd. Hierdoor kunnen wij een kwalitatief hoogstaand product garanderen. Onze eigen collectie PVC-vloeren heet ‘XL Floors’ en bestaat uit 6 verschillende collecties:

  • Living collectie
  • Business collectie
  • Stone collectie
  • Herringbone collectie
  • King Size collectie
  • Italian collectie

Van alle collecties is er een dry-back en click versie verkrijgbaar, met uitzondering van de King Size (alleen dry-back) en Italian (alleen click). Daarnaast is er ruime keuze in kleuren en dessins, gemiddeld 5 per collectie. De gehele collectie is in de webshop te bekijken. De PVC-vloeren zijn voorzien van een sterke, extra dikke PU-slijtlaag en zijn daardoor bij uitstek geschikt voor particulier en commercieel gebruik.

Living collectie

Deze collectie is bedoeld voor woningen en interieurs. Met een slijtlaag van 0,3 mm is de collectie slijtvast, bestand tegen invloeden van buitenaf en heeft de vloer een lange levensduur. Verkrijgbaar in 3 kleuren van de click-variant en 4 kleuren bij de dry-back variant.

Business collectie

De vloeren uit deze collectie zijn geschikt voor commercieel gebruik. De sterke slijtlaag van 0,55 gaat jarenlang mee en zal bij normaal gebruik geen slijtage vertonen. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren/dessins bij zowel de dry-back als click-variant.

Stone collectie

In deze collectie vindt u indrukwekkende tegellook decors. Van marmerlook tot betonlook, de mogelijkheden zijn uitgebreid. Zowel de verlijmbare variant als de klikversie zijn zeer eenvoudig te leggen.

Herringbone collectie

De Herringbone collectie heeft, zoals de naam al doet vermoeden, prachtige visgraat PVC-vloeren. De kleuren lopen uiteen van diepbruin tot modern wit en zelfs grijs. Voor elke situatie een visgraat vloer van PVC, dus! Voor de prijzen kunt u een vloer aanklikken. Dankzij het innovatieve kliksysteem is de vloer binnen een mum van tijd gelegd. Uiteraard is onze legservice ook beschikbaar.

King Size collectie

De planken en stroken PVC van deze collectie zijn extra breed en lang. Hierdoor ontstaat er een ruimtelijk effect. Ook bij deze collectie bedraagt de slijtlaag 0,55 mm.

Italian collectie

De PVC-vloeren uit de Italian collectie hebben authentieke kleuren en een slijtlaag van 0,3 mm. Bekijk de acht verschillende kleuren en dessins hier. Bestellen? Dat kan door een account aan te maken en de vloeren in uw winkelmandje te doen. U kunt ook contact met ons opnemen om een bestelling te plaatsen.