Exclusieve collectie: Visgraat vloer

Naast het feit dat de visgraat tapis vloeren heel mooi zijn, zijn ze ook uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming. Tegenwoordig wordt er steeds meer nieuwe woningen gebouwd met vloerverwarming. Bij Dutch Interior Group zijn vele legpatronen mogelijk, bijvoorbeeld: een visgraat variant is een mogelijkheid, maar je kunt ook een kleine aanpassing doen en voor een Hongaarse punt gaan. De Hongaarse punt kan ook in verschillende gradaties geplaatst worden, wat voor verschillende effecten zorgt. De breedte en de lengte kunt u zelf bepalen, net als de verschillende manieren waarop de vloer kan worden behandeld.

Wilt u een strakke of juist een verouderde uitstraling? Alles is mogelijk bij Dutch Interior Group. Wij kunnen de visgraatvloeren laten verouderen, stomen, roken, logen, beitsen, trommelen en natuurlijk ook op kleur oliën. Het leggen van een visgraat vloer is een precies werkje. De visgraat vloer moet met de nodige precisie gelegd worden, anders is het eindresultaat niet wat er van verwacht word.

Op de foto’s in onze fotogalerij kunt u al zien hoeveel sfeer en gezelligheid een visgraat parket vloer in de ruimte brengt. Wij bieden het ruimste assortiment met alle mogelijkheden omdat wij een eigen zagerij en een eigen schaverij hebben waardoor wij alles op maat kunnen maken.

Tegenwoordig zien we steeds vaker een gelaagde plank visgraat, dit is de opvolger van de klassieke eiken visgraat tapis vloeren. Delen worden standaard geleverd in breedtes van 14, 16 en 18 cm breed en de meest voorkomende lengtes variëren van 70 tot 90 cm, de vloer krijgt op deze manier een moderne stoere robuuste uitstraling.

Het onderhoud van de visgraat tapis vloeren is zeer eenvoudig, u dweilt de vloer met de daarvoor bestemde onderhoudsmiddelen. Als u de vloer dweilt blijft er een verzorgend laagje achter waardoor de vloer extra beschermd wordt.

0610043883
almere visgraat vloeramsterdam visgraat vloeramsterdam-2 visgraat vloer


baarnbilthoven visgraat vloerblaricum


doorlink-fotoenschede visgraat vloerenschede-2


herringbone-parqeut-floor-oak visgraat vloervisgraat vloer


 visgraat vloerraderwijk visgraat vloertubbergen1


utrecht visgraat vloervoorblad-amsterdam-id-apart-hotel1 voorpagina


voorplaat (1)voorplaatvoorplaat1


voorplaat2voorplaat-amsterdamvoorplaat-haarlem-fam.-talles


voorplaat-oestgeestvoorplaat-Oude-Kerk-aan-de-IJsselvoorplaat-paap