Contact

Hulp nodig?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij hieronder voor u de meest gestelde vragen samen gesteld. Komt u er niet uit, of twijfelt u? Schroom niet en neem gerust contact met onze klantenservice op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Contactformulier

We reageren z.s.m.

  Persoonlijk contact

  Wij helpen u persoonlijk

  Leon Holland
  Binnendienst

  Neem contact op:

  Matthijs Brongers
  Binnendienst

  Neem contact op:

  Meest gestelde vragen

  Toch nog vragen?

  U kunt een dag voor levering contact opnemen met onze transporteur Wessels Logistics voor een tijdsindicatie. U kunt hen bereiken op 0546-561279.

  Wenst u een vast contactpersoon? Stuur uw aanvraag naar info@dutchinteriorgroup.com en wij zetten uw aanvraag door naar de juiste contactpersoon.

  Bij Dutch Interior Group staan wij voor kwaliteit, een scherpe prijs en een snelle levering. Daarnaast heeft u korte lijntjes met één contactpersoon.

  Voor de garantievoorwaarden en klachten kunt u het beste terecht bij uw contactpersoon. Wij geven altijd standaard garantie op onze producten, echter verschilt dit per product. Klachten worden altijd netjes opgelost in samenspraak met de klant.

  Wij streven ernaar om alle producten die voorradig zijn en voor 11:00 zijn besteld, de volgende dag op het doorgegeven adres uit te leveren.

  Met uitzondering van onze kleurvloeren.

  U kunt contact opnemen met een van de contactpersonen via de contactgegevens hierboven. Of stuur een e-mail naar info@dutchinteriorgroup.com en wij zorgen dat uw aanvraag bij de juiste persoon terecht komt.