Project Lamel Eiken Visgraat Vloer Den Haag

Project: Lamel Eiken Visgraat Vloer Den Haag

Enige tijd geleden hebben wij deze lamel eiken visgraat vloer opgeleverd voor drie appartementen van Goodwin Westbay. Deze vloer hebben wij afgewerkt met onze eigen white wash LED-olie.

Type lamel eiken visgraat vloer

Deze vloer is perfect voor het woongebruik en heeft een levensduur van minimaal 25 jaar. De natuurlijke maar neutrale uitstraling van de vloer zorgt er voor dat elke meubel in de woning tot zijn recht komt. Zwarte stalen accenten zijn hierbij de meest voorkomende tinten die combinatie met de vloer gebruikt worden. Het gehele project hebben wij in zijn geheel verzorgd, met een plaatje als eindresultaat. Bent u op zoek naar een eiken visgraat vloer voor een project of voor uw collectie vloeren? Twijfel dan geen seconde en neem contact met ons op. Ons ruime assortiment vloeren zijn altijd op voorraad en kunnen snel geleverd worden. Ook kunnen wij uw projecten voorzien van legwerk en transport.

Legwerk en garantie

Onze vloerenleggers garanderen een spectaculair eindresultaat. Deze mannen zijn jarenlang in opleiding geweest en kennen alle kneepjes van het vak. Voor dit project mochten wij maar liefst een oppervlakte van 300 vierkante meter plaatsen. Een mooi project, met een mooi eindresultaat. Een luxe woonruimte met een warme uitstraling, wie wil dat nu niet? Door de ijzersterke kwaliteit van onze producten, gaan ze erg lang mee. Zo zit er op de vloer ook nog eens 10 jaar garantie met woongebruik en 5 jaar garantie bij commercieel gebruik! Zo weet u zeker dat de vloeren van hoogwaardige kwaliteit zijn en ontzettend meegaan.

Contact

Bent u benieuwd naar ons aanbod in lamel eiken houten visgraat vloeren? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte vloer of collectie vloeren. Onze werknemers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook bent u van harte welkom in onze showroom, een lekker kop koffie staat voor u klaar.