Project Lamel Eiken Visgraat Vloer Den Haag

Project: Lamel Eiken Visgraat Vloer Den Haag

Enige tijd geleden hebben wij deze lamel eiken visgraat vloer opgeleverd voor drie appartementen van Goodwin Westbay. Deze vloer hebben wij afgewerkt met onze eigen white wash LED-olie.

Type lamel eiken visgraat vloer

Deze vloer is perfect voor het woongebruik en heeft een levensduur van minimaal 25 jaar. De natuurlijke maar neutrale uitstraling van de vloer zorgt er voor dat elke meubel in de woning tot zijn recht komt. Zwarte stalen accenten zijn hierbij de meest voorkomende tinten die combinatie met de vloer gebruikt worden.

Legwerk en garantie

Onze vloerenleggers garanderen een spectaculair eindresultaat. Deze mannen zijn jarenlang in opleiding geweest bij ons bedrijf en kennen alle kneepjes van het vak. Voor dit project mochten wij maar liefst een oppervlakte van 300 vierkante meter plaatsen.
Zo zit er op de vloer ook nog eens 10 jaar garantie met woongebruik, en 5 jaar garantie bij commercieel gebruik! Zo weet u zeker dat er helemaal niks fout kan gaan.

Contact

Ben je benieuwd naar ons aanbod in lamel eiken houten visgraat vloeren? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met de zoektocht naar de perfecte vloer. Onze werknemers staan klaar om al je vragen te beantwoorden.