• Uw betrouwbare partner
  • Flexibele & snelle service
  • Altijd de beste deal!
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Ruim assortiment

Exclusive line laminaat voor al uw projecten

Deze collectie is naast zijn top kwaliteit ook te combineren met vloerverwarming. Bent u op zoek naar laminaat dat geschikt is voor zwaar projectmatig gebruik? Lees dan snel verder: In dit artikel leest u alle ins en outs over onze ‘Exclusive Line’ laminaat collectie.

Kwaliteit Exclusive Line laminaat

Een kwalitatief goede vloer is natuurlijk essentieel voor een groot project. De ‘Exclusive Line’ bestaat uit de beste laminaat vloeren uit ons assortiment. Deze vloeren hebben een totale dikte van 8 millimeter. Dit betekent dat deze laminaatvloeren geschikt zijn voor zwaar projectmatig gebruik. Klasse 32 is dan ook gebruikersklasse dat is toegewezen aan deze vloeren.

Deze laminaat vloeren zijn perfect geschikt bij situaties waarbij de loopbewegingen een groot volume hebben. Dit kan bijvoorbeeld een ingang van een hotel, of bij een kantoorpand. Verder heeft deze collectie een ingebouwde v-groef. Hierdoor lijken de laminaatvloeren op echte houten vloeren. Ook is de vloer antistatisch.

Het kliksysteem van de plank zorgt er voor dat het laminaat snel en makkelijk gelegd kan worden. Deze collectie bestaat uit een 5G kliksysteem. Dit betekent dat de plank aan de kopse kant en zijkant gemakkelijk op elkaar aansluiten.

Geschikt voor vloerverwarming

Naast dat deze vloeren van top kwaliteit zijn, is deze collectie ook erg geschikt om met vloerverwarming te combineren. Dit natuurlijk in combinatie met een goede ondervloer.

Een goede ondervloer zorgt voor de juiste warmtedoorlaat. Het is zaak dat de warmteweerstand van de ondervloer zo laag mogelijk is. Op deze manier kan de warmte goed doorstromen naar de vloer en heeft u een optimaal rendement van de vloerverwarming.

Dutch Interior Group

Benieuwd naar onze Exclusive Line Laminaatvloeren? Op zoek naar de perfecte vloer voor uw projecten of voor uw assortiment? Twijfel niet langer en bezoek onze showroom! Wij staan voor u klaar met een lekkere kop koffie en willen u graan informeren over onze producten.

Wanneer bezoekt u onze groothandel?