• Uw betrouwbare partner
  • Flexibele & snelle service
  • Altijd de beste deal!
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Ruim assortiment

Vloerafwerking met plinten

Een belangrijke factor bij het afwerken van de vloer zijn plinten. Onze plinten zorgen er voor dat u een volledig aanbod kan aanbieden aan uw klanten: vloeren samen met de afwerking van de vloer. In dit artikel vertellen we u alles over ons aanbod in plinten.

Platte plakplinten

Plakplinten zijn één van de vele manieren om een vloer af te werken. Bij DIG zorgen wij voor kwalitatieve plinten die net zo lang mee gaat als al onze vloeren. Plakplinten van deze kwaliteit gaan dus een lange tijd mee.

Een eiken plakplint is een geschikte optie bij alle houten vloeren. De kleur van deze eiken plakplinten zijn aan te passen naar de kleur waarin uw houten vloer is gekleurd. Op deze manier past de plint perfect bij de vloer en zorgt het voor een verzorgde afwerking van uw houten vloer.

Verder biedt DIG ook PVC plakplinten aan. Deze zijn net zoals de eiken plakplinten, in dezelfde kleuren te verkrijgen als alle PVC vloeren.

Laminaat plakplinten maken ook deel uit van ons assortiment. Deze plinten zijn ook te combineren met laminaat vloeren in precies dezelfde kleur.

MDF plinten

In het brede assortiment van DIG bevindt zich ook MDF plinten. Deze plinten zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes: 6 centimeter, 8 centimeter en 12 centimeter hoogte. Verder beschikken onze plinten over een totale dikte van 18 millimeter en hebben ze een lengte van 2,44 meter.

Deze plinten worden met ‘High Tack Kit’ bevestigd. Dit is een sterke montagekit die er voor zorgt dat de plinten muurvast zitten.

Staande eiken plinten

Tenslotte maken staande eiken plinten ook deel uit van ons assortiment in plinten. Deze plinten zijn perfect om te combineren met een parket vloer. Deze plint kan in dezelfde kleur worden gekleurd als ons assortiment in parket vloeren. Dit biedt dus de kans op een volledig assortiment aan te bieden aan uw klant: vloeren in combinatie met de afwerking van de vloer.

Contact

Neem contact op met één van onze adviseurs als u nog vragen heeft over ons aanbod in plinten. We staan u graag te woord!