• Uw betrouwbare partner
  • Flexibele & snelle service
  • Altijd de beste deal!
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Ruim assortiment

Kwalitatieve PVC-tegels met de XL Floors Stone Collection

Op zoek naar PVC-tegels van uitstekende kwaliteit? Neem dan eens een kijkje naar onze XL Floors Stone Collection. Dit zijn PVC-tegels van onze beste en sterkste kwaliteit. In dit artikel vertellen we u alle ins en outs over deze collectie.

 

 

De opbouw van de XL Floors Stone Collection

De XL Floor Stone Collection bestaat uit een assortiment van tien PVC-tegels. Al deze tegels zijn opgebouwd uit 100% PVC. De totale dikte van elke tegel is in totaal 5 millimeter in de Klik versie en 2,5 millimeter dik in de Dryback versie.

De kwaliteit van een PVC-vloer word altijd aangeduid in de dikte van de toplaag. De vloeren in de XL Floors Stone Collection hebben een toplaag van 0,55 millimeter dikte. Dit betekent dat de tegels geschikt zijn voor projectmatig gebruik. Dit resulteert in het feit dat er 25 jaar garantie zit op deze collectie.

 

 

De juiste ondervloer bij Dryback PVC-tegels

Het verschilt per situatie welke ondervloer het meest geschikt is om te combineren met deze collectie. Mocht u de vloer gaan combineren met vloerverwarming is het een aanrader om de vloer te gaan verlijmen. Hier heeft u geen ondervloer voor nodig omdat Dryback-PVC direct op de basisvloer te verlijmen is. Hierdoor heeft u een maximaal rendement van uw vloerverwarming. Mocht u een basisvloer hebben waar niet direct op verlijmd kan worden, dan is de ‘Xtrafloor Zelfklevend voor Dryback PVC-vloeren’ een perfecte optie. Deze ondervloer heeft een zelfklevende laag waar de vloer direct op kan worden verlijmd, waardoor de vloer eigenlijk zwevend gelegd kan worden.

 

 

De juiste ondervloer bij Klik PVC-tegels

Wanneer u de vloer zwevend wilt leggen is PVC ook zeker een geschikte optie. Het voordeel aan Klik-PVC is dat het iets meer reliëf in de basisvloer aan kan omdat het enigszins dikker materiaal is. Mocht u Klik-PVC willen combineren met vloerverwarming, dan is het belangrijk om voor de ‘Rubber ondervloer voor klik PVC-vloeren (rol)’ te kiezen. Deze ondervloer is geschikt voor vloerverwarming en zorgt voor een minimale warmteweerstand, waardoor u optimaal gebruik kan maken van uw vloerverwarming.

 

Contact

Heeft u nog vragen over deze collectie of wilt u er nog meer over te weten komen? Neem dan contact met ons op! Onze adviseurs staan u graag te woord.